<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1434419682781961465\x26blogName\x3ddamn+me.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nazsparkles.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nazsparkles.blogspot.com/\x26vt\x3d-919980382948091033', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
FAIRYLAND;
Diary
Known
loves
Belongs
+ follow Dashboard
mothafakahh -.-
Friday, 14 December 201200:40

Assalamualaikum wbt Bonjour! x



http://static1.yaycontent.com/pub/images/frust.jpg 
 
OHH FKIN SHITT! natebook aku dah gila!! urghhh geramnyaaaaaa. sekarang dah tak boleh nak start and aku kena tunggu berjam-jam! Im really tired -.- ni pun boleh bukak sbb bantuan homepage Hp je awh bersyukur lah sikit :')
Hm such a bored day today. mama and faiz keluar. abah kerja. kakak-kakak aku dua ekor tu takda.  OMG LIFE EMPTYYYYYYYYYYY :(((( 
nak online pun natebook buat pasal takkan nak online pakai fon jahh? arghhh boringggggggg *tarik rambut* seharian dekat rumah sorang-sorang dah macam orang takda life taktau nak buat apa. awkward! 
okey nazyra, inhale, exhale. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA boring muchhhhhhhhh! nak type apa pun taktau dah and this is really awkward. I hope that tomorrow are not like today. eh? OME whateverr. hm puas gak hati boleh update blog. ada gak benda yang boleh hilangkan boring. blast thanks GOD :D alright, tu ja lah -.- empty brain. HAHA okey bye uolls xx

XOXO, N. PUBLISH! * eh, ni kes taksub dengan istanbul aku datang lah ni. haha oh peliss~