<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1434419682781961465\x26blogName\x3ddamn+me.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nazsparkles.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nazsparkles.blogspot.com/\x26vt\x3d-919980382948091033', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
FAIRYLAND;
Diary
Known
loves
Belongs
+ follow Dashboard
Tuhan Maha Kuasa :')
Tuesday, 5 June 201221:38

ASSALAMUALAIKUM.

photography

selamat pagi, dan salam Khamis semua =) hemhem sebelum mandi, haruslah meng-hapdet satu post dulu kan kan kan? euww *angkat ketiak* ._.  kisah ape lalalala~ ehem nak cerita tentang sepanjang holiday seminggu lepas dan termasuklah dua tiga hari lepas.

ahh dalam percutian minggu dan hari yang lepas, memang lah ohsem, gempakk habiskan dengan kedatangan cousin zyra yang pendekk sambil berfoya-foya dengan dia. tapii.. tapi... dua hari yang lepas berlaku satu tragedi dimana kawan zyra tiga orang sudah pun kembali ke rahmatullah. AL-FATIHAH buat arwah :') 

okey taknak cerita pasal ketiga-tiga arwah just yeah only nak sharelah kan. harini, dan kelmarin selepas arwah meninggal dunia, keadaan langkawi memang kuat dengan angin sampaikan ombak yang dekat pantai tu beralun-alun. okey, agak takut tapi hanya menerima kuasa Tuhan kan.


ni keadaan kat pantai chenang. sorry i take this pic from my laling paen pinjam kay? :-* ombak laut yang sangat kuat dengan angin yang menggoncang-goncang pokok awh kuasa tuhan -.- sikit membuatkan zyra rasa takut and just getting ready untuk apa yang akan berlaku. semuanya dah dirancang kan. ehem mood insaf ni *bersimpuh*

p/s : berharap sangat lepas ni dapat berbelog macam biasa. dan harapan besar agar langkawi tidak mengapa. Aminnn~