<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1434419682781961465\x26blogName\x3ddamn+me.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nazsparkles.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nazsparkles.blogspot.com/\x26vt\x3d-919980382948091033', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
FAIRYLAND;
Diary
Known
loves
Belongs
+ follow Dashboard
New interface. HELLO GUYS?
Tuesday, 5 June 201207:12

ASSALAMUALAIKUM* 



ehem ehem *cough* kenal lagi mak jemah sini? ehh taktak. kenal lagi zyra sini? uhuh wadda shooooo long a year go langsung tak hadap blog yang tercomel abad kurun kemurun ni dah.*bersin* Durhakanya zyra sanggup buang blog sayang ni dekat pati asuhan kan? *peluk pc* 

ni dah hapdet ni acano templat baru zyra? *typo* tempah blogskin je nihh bajak ahh kau mak jemah. btw cantik kan ? kan kan kan? pelisss lah jangan ada yang sama dengan zyra!!! *melutut* eh sorry meng-ada. macam la blogger seorang ja dalam dunia ni. phiuuuu~

kay for those who like my new blog sila-silalah ringankan jari untuk follow orite bebeh ? muahh sikit :-* siapa-siapa yang perasan akan keaktifan zyra berbelog macam dulu, akan perasanlah blog zyra ni dan akan sedar yang dulu zyra tergolong di dalam ahli blogger yg kental.*perasan* blog ni baru dibuat semula. nak tau kenapa? boleh rujuk older post zyra ada hapdet.

p/s: aaa see? zyra selalu akan buat menda ni kat bawah bila habis mengarut ^_^ perasan tak? tolonglah perasan!