<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1434419682781961465\x26blogName\x3ddamn+me.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nazsparkles.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nazsparkles.blogspot.com/\x26vt\x3d-919980382948091033', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
FAIRYLAND;
Diary
Known
loves
Belongs
+ follow Dashboard
Minggu depan - Jemputan Dari someone.
Thursday, 7 June 201208:43

ASSALAMUALAIKUM 


ehem. abaikan gambar di atas. GAMBAR semata-mata. pokus pada essay disini. ahaaaa essay k ESSAY -.- ni kes teringat sekolah lewni  >_< ohh sebelum tu. aceno bgskin ni? okey tak? i mean, berat tak? trrr bgskin lama buat pasal pulak. tak faham dh nak main dgn codenya. *urut dahi*

uuuw tajuk post tu gempak dok? tengtengg siapa gerangan "SOMEONE" tu? ekceli jemputan ni dituju oleh seeeeeemuaaa orang yg bergelar PELAJAR SEKOLAH =) eeeuuu uhuk surprise tak? k memang tak sebab rasa macam whoaaaa SAKAI habiss! aceno denn nak bangun tidur pukul 1.00 tengahari niiii ? tidur jam 1.00 pagi niiii? oneline 24 jam niiii? *teruknya -.-

mestilah rindu nak bela eyebag a.k.a mata panda yg comel lagi ohsemm ni haa nak qeyauu tonggek tonggek :'( dah tu lepas ni mesti jarang sangat nak boleh hapdet blog kesayang perut ni mcm kebiasaan.... aaaa *hentuk kpala*

dah la homework macam nak cuti setahun. cikgu ni kan ingat zyra dah takda kerja lain nak dibuat? *alasan sedusta-dusta* k finee takmau buat . sebab rindu nak kena denda , marah dengan cikgu. boleh la nak "eerrr... aaaa... emmm" dgn prtanyaan ckgu pulak kan kan? k RINDU oii 

p/s : nak tidur ah. start esok nak bangun awal bajet mcm nk pergi skolah. Good then (Y)