<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1434419682781961465\x26blogName\x3ddamn+me.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nazsparkles.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nazsparkles.blogspot.com/\x26vt\x3d-919980382948091033', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
FAIRYLAND;
Diary
Known
loves
Belongs
+ follow Dashboard
if its MINE O.0
Saturday, 31 March 201222:35


ASSALAMUALAIKUM W.B.T

photography

*tamak haloba mempengaruh diri -.- btw, hari ni cuti sekolah lagi jyeahhh(!) uhuks, dua hari lepas, henpon zyra buat gila. musabab iman tidak menyulubungi time tu, i take the scissors and kikih kikih the screen phone off rawrrr! grrr what a sense of fury that time lah -_-

bajet lagi puih~ the moment, mulalah terfikir nak beli phone baru ''ohh iphone 4? iphone s? samsung galaxy? galaxy young?'' erghhh takdanya terpikir nak phone baru yang cikai time tu. semuanya bajet lebih =.= 

tapi tetiba terlintas dalam hotak satu phone yang sexy, handsome, kacak bagai yakni LG PRADA PHONE auwww tergoda youuuuuu ~,~

LG PRADA PHONE BY LG 3.0
nengok nii? uwww phone yang paling seksayyyy :O
cair waa cakap luuuuuuu teww ~_~ iteww dapat ni, pakai dress simple mimple pongg takpa dah -.- *acehh. siap la duit bersampul sampul.

bright touchscreen, 8 megapixel webcam blablapblapp *berbuihbuih saliva meenitis titis -.- ouhh takpalah, mimpi pon cukup . wakaakakakakaka nak dapatkan prada ni ??? berjanggutlaa nak kumpui duit tu haaa,. iteww bukan anak orang kayeeee aaaaaaa :'\

p/s : kay at last dalam hotak, phone cikai pon jadilah kan ? brrr -.-